Hola SILVIA,

Ja fa poc mes d’un any que tenim a la KIRA.

Com ja sabeu, ens la vau entregar que tenía Filaria, i al cap de uns quatre mesos va tenir Leishmania i a estat un temps bastant malament. Actualment está amb tractament, peró molt recuperada i ja es la Kira entremaliada dels primers dies.

La KIRA , des del primer día es va adaptar a nosaltres sense cap problema, i a casa es porta de maravella. No ens a trecat res.

Només el primer día es va fer pipí dins a casa i ja sempre mes a fet les seves necesitats al carrer.
Tant que els hi agrada el sofá! El primer día de arrivar a casa, lo primer que va fer va ser pujar-hi. Li vam dir que aixó no i des de llavors que l’ignora totalment, i es va posar al seu llit on es la mar de feliç com podeu veure amb la fotografía que us envio.

Es una galgueta preciosa, alegre, juganera, sociable i no te por. Pel carrer es deixa acaronar per tothom, grans i petits, i com mes la acaronen mes en vol.

Com tots el galgos, es molt fredeluca i s’ha aparta del aigua tant com pot. Si plou no vol sortir, i si la pluja ens en enxampla pel carrer, allarga el pas tant rápid com pot cap a casa. A la platja no hem conseguit que es mulli ni tant sols els peus. Quan la volem rentar, ho podem fer perqué un l’aguanta i l’altre la renta.

Bé, en definitiva, que estem super contents amb ella. I es un sol.

Salutacions,

Francesc i Ramona

Kira02_620x400

Kira03_620x400

Kira04_620x400