Buenos días familias,
Os paso la información de algunos encuentros programados hasta navidad para salir con nuestros galgos u otros perros. Hace tiempo que no nos vemos ni quedamos. Es una buena oportunidad para volver a vernos y pasarlo muy bien. Y también para poder comprar la loteria de navidad i/o los calendarios de SOS Galgos para el año que viene para todos aquellos que os interese y todavía no lo tengáis.

Los abrigos y collares lo encontraréis aquí o por encargo a isabelo1964@hotmail.com

Domingo 17 de noviembre, 11h.
Iremos a caminar con almuerzo-comida al campo. A el Coll d’Estenalles,punto de encuentro en la caseta de información. Allí todos podremos pasar una buena mañana paseando por el bosque, y hacia el medio día haremos una parada para poder descansar y coger fuerzas todo comiendo lo que hayamos traído. Aquí tendremos lotería, otras cosas por encargo!

ANIMAROS!!! Aire libre, ejercicio y buena compañía!!! Qué mejor para pasar una buena mañana de domingo!!!

Domingo 24 de noviembre, 11h.
Encuentro en Sant Cugat, Avda. de Can Vulpalleres 08173, zona de recreo para mascotas. Un año más, gracias a los buenos resultados de otras ediciones, prepararemos una mañana llena de actividades y sorteo de un abrigo que el frio ya está aquí! Los juegos en los que podréis participar con vuestro perro y 1 euro, tendran premio.

11h. inicio encuentro
12h. inici juegos
13h. sorteo

Habrá un stand donde podréis comprar lotería y calendario de SOS Galgos, entre otras cosas, pero si queréis encargar alguna cosa en concreto me lo podéis hacer saber antes del dia 14, ok!

NO PODEIS FALTAR!!! Se lo pasarán muy bien y nosotros disfrutaremos viendolos jugar, correr y ganando premios!!!

Domingo 8 de diciembre, 11h
Paseo por La playa de la Barceloneta, nos veremos en la parte del passeig marítim, a la altura de la Torre Mapfre, donde haremos la foto y después de haber estirado bien las piernas nos acercaremos a la zona de la playa donde podremos disfrutar y dejar que nuestras mascotas hagan lo que més les gusta correr por la playa y jugar con la arena y, porqué no! Bañarse en el mar los más atrevidos y locuelos!!! Aquí también tendremos lotería y calendarios, otras cosas por encargo!

VENGA! Que no hay nada como el aire del mar!!! y de paso podremos desearnos unes buenas fiestas!!!

Isabel

[hr]

Bon dia famílies,
Us passo la informació i foto del lloc d’algunes de les trobades programades d’aquí al nadal per sortir amb els nostres galgos i altres gossos. Fa temps que no ens veiem ni quedem. És una bona oportunitat per tornar-nos a veure i passar-ho d’allò més bé. I també per poder comprar la loteria de nadal i/o els calendaris per l’any que ve de SOS Galgos! per tots aquells que en voleu i encara no en teniu.

Els abrics i collars ho trobareu aquí o per encàrrec a isabelo1964@hotmail.com

Diumenge 17 de novembre, 11h.
Anirem a caminar amb esmorzar-dinar al bosc, al Coll d’Estenalles, punt de trobada a la caseta d’informació. Allà tots podrem passar un bon matí passejant pel bosc, i cap al migdia farem una parada per poder descansar i agafar forces tot menjant el que hàgim portat. Aquí tindrem loteria, altres coses per encàrrec!

ANIMEU-VOS!!! Aire lliure, exercici i bona companyia!!! Què millor per passar un bon matí de diumenge!!!

Diumenge 24 de novembre, 11h.
Trobada a Sant Cugat, Avda. de Can Vulpalleres 08173, zona d’esbarjo per les mascotes. Un any més, gràcies als bons resultats de les altres edicions, prepararem un matí ple d’activitats i sorteig d’un abric com sempre que el fred ja està aquí! Els jocs als que podreu participar amb el vostre gos i 1 euro, tindran premi.

11h. inici trobada
12h. inici jocs
13h. sorteig

Hi haurà un stand on podreu comprar loteria i calendaris de SOS Galgos, entre d’altres coses, però si voleu encarregar alguna cosa en concret feu-m’ho saber abans del dia 14, ok!

NO HI FALTEU!!! Ells s´ho passaran molt bé i nosaltres gaudirem veient-los jugar, correr i guanyant premis!!!!

Diumenge 8 de desembre, 11h
Passejada per La platja de la Barceloneta, ens veurem a la part del passeig marítim, a l’alçada del Torre Mapfre, on la fotografia i després d’haver estirat una mica les cames ens aproparem a la zona de la platja on podrem gaudir i deixar que les nostres mascotes facin allò que més els agrada, correr per la platja i jugar amb la sorra i, perquè no! Banyar-se al mar els més agosarats i barruts!!! Aquí també tindrem loteria i calendaris, altres coses per encàrrec!

VINGA! Que no hi ha res com l’aire del mar!!! I de pas ens podrem desitjar personalment unes bones festes!!!

Isabel